Ezt a motoros túrát választottad

Gyors foglalás

Kalandok a Júlia Alpokban motoros túra 2019. június 13. és 16. között
2019. Jun. 13
Résztvevők száma:
Motorok száma:
Szobabeosztás:
Kalandok a Júlia Alpokban motoros túra 2019. június 13. és 16. között árlista
Motoros egyedül, 2 ágyas szobában megosztva 285 €
Motoros egyedül, 1 ágyas szobában 350 €
Motoros utassal, 2 ágyas szobában 500 €

Többen jönnénk

Egyedi ajánlatot kérek
Kérdésed van? Hívj minket most!
+36 70 219 7959

 

Egy izgalmas túra a Júlia Alpok szívébe! Gyere és ismerd meg ezt a vidéket, motorozz forgalmtól mentes utakon, szerezezz felejthetetlen élményeket!

 


A Júlia Alpok az Alpok egyik kiemelkedő gyöngyszeme, a legszebb hegyvidékek közé tartozó, rendkívül változatos mészkőhegység fantasztikus, csipkés csúcsaival, lélegzetállító vízeséseivel, kristálytiszta tavaival és valószerűtlenül zöld és türkizkék folyóival kápráztat el téged is ezen a túrán.

 

Ezenkívül itt található Szlovénia egyetlen természeti parkja is, a Triglav nemzeti park, melynek területén olyan helyek találhatóak meg, mint a Vrsic hágó, Mangart hegy, Isonzó völgye, Bledi és a Bohinji tó, és még hosszasan sorolhatnánk. Ezen a túrán az érintetlen természet szívében, meseszép helyeken fogunk motorozni, ahol megismerheted Szlovénia igazi varászát. Ezenfelül ellátogatunk Dél-Ausztria legszebb borvidékére, motorozunk egy fantasztikusat a 69-es úton és még Olaszországba is átruccanunk.

 

Ez a mindössze 4 napos motoros túra egy kitűnő kikapcsolódást és felejthetetlen motoros élményeket biztosít neked! Tarts hát velünk TE is!

 

EZ EGY CSILLAGTÚRA!  A TÚRAKÖZPONT KRANJSKA GORABAN LESZ!

 

1.       nap: Nagykanizsa (HUN) - Kranjska Gora (SLO)

 

Ennek a túrának a találkozási pontja Nagykanizsa (Magyarország) környékén lesz. (Előreláthatólag az M7-es Zalakomári pihenőjénél)  A találkozási pontra délelőtti órákban kell megérkezni (10 óra előtt nem!). Annak érdekében hogy elkerüljük az unalmas, egyhangú és zsúfolt főutakat és hogy tartani tudjuk a kényelmes üzemtervet, Mariborig autópályán fogunk menni. Majd létérve a pályáról Ausztria egyik legszebb borvidékén átvezető úton fogunk haladni, mielőtt a motorosok által kedvelt 69-es útra kanyarodnánk. Lavamünd után megcélozzuk Szlovéniát, ahová egy fantasztikus szerpentinen keresztül érkezünk meg. A napi szakasz vége a Vrsic hágó kezdeténél, Kranjska Gora-ban lesz.

 

2.       nap: Kranjska Gora (SLO) - Kranjska Gora (SLO)

 

Reggeli után azonnal útnak indulunk Olaszország felé, majd a Predil-tó melett elhaladva Nevea hágó és egy mesés szurdok felé haladunk tovább.  A folytatásban a Prealpi Giulie nemzeti park felé kanyarodunk, majd délnek fogunk tartani olasz földön. Amikor vissztérünk Szlovéniába olyan érzésed lesz mintha Toszkánába csóppentél volna.  Az Isonzó mentén Bovec felé haladunk fantasztikus szerpentinen majd felkapaszkodunk a Mangart csúcshoz, ahol tiszta időben msés kilátás nyílik. Innét a Predil hágón vissztérünk Olaszországba, hogy a Predil-tótól a szállásunkig ismét megtegyük az utat.

 

3.       nap: Kranjska Gora (SLO) - Kranjska Gora (SLO)

 

Reggel indulás után Bled felé vesszük az irányt, ahol a tó partján az első megállónk lesz. A folytatásban tovább haladunk a Bohinji tóhoz, majd a Savica vízesést nézzük meg. Innét Szlovénia egyik legrégebbi és leggondosabban megőrzött települése lesz a cél, ami nem más mint Skofja Loka. Itt ismét tartunk egy kis pihenőt, majd az Idrija folyó mellé kanyarodunk. Kobarid mellett megállunk megnézni Napóleon hídját. A folytatásban az Isonzó mellett haladva a Vrsic hágó felé vesszük az irányt. A hágóra 24 hajtúkanyar vezet fel, majd ugyanennyi lefelé, azzol hogy az északi oldalon minden kanyar macskakövekkel kirakott. Ez a hágó fontos szerepet töltött be az I. világháborúban. A híres Iszonzói csata is ezen a vidéken zajlott. Szállásunkat a hágón átkelve érjük majd el.

 

4.       nap: Kranjska Gora (SLO) - Nagykanizsa (HUN)

 

Utolsó napon indulunk Kranj irányába indulunk meg. Innét pedig egy mesés szerpentinen átkelünk Ausztriába majd szinte azonnal vissza is kanyarodunk Szlovéniába Velenje irányába. Egészen Mariborig mellékutakon fogunk haladni, majd itt autópályára hajtunk, hogy mindenki időben haza tudjon érni. Egészen Nagykanizsáig megyünk, ahol is egy autópálya pihenőnél elköszönünk

 

 

 

Részvételi díj tartalmazza:

 

 

 

·        Szállást a túra teljes időszakára kiváló minőségű szállodákban (min. 3 csillag), a helyi jellegeknek megfelelően

 

·        Minden nap reggelit, összesen 3

 

·        Minden nap vacsorát, összesen 3

 

·        Mangartra vezető hegyi út használati díját

 

·        Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról, szállásokról

 

·        Ajándékcsomag

 

·        Túra vezetést

 

 

 

Nem tartalmazza a részvételi díj:

 

 

 

·        Baleset és utasbiztosítás

 

·        Üzemanyag

 

·        Személyes szükségleteket és minden olyan szolgáltatás mely nem lett felsorolva, hogy tartalmazza

 

 

 

RÉSZTVEVŐI LÉTSZÁM

 

A jelentkezők felső (max.) határa: 20 motoros  (Az utas nem számít bele!)

 

 

 

Túra távja

 

Teljes táv: kb. 1450 km

 

Napi szakaszok: 280 - 400 km