Ezt a motoros túrát választottad

Gyors foglalás

Hétköznapi Ausztria motoros túra 2019. június 18. és 20. között
2019. Jun. 18
Résztvevők száma:
Motorok száma:
Szobabeosztás:
Hétköznapi Ausztria motoros túra 2019. június 18. és 20. között árlista
Motoros egyedül, 2 ágyas szobában megosztva 215 €
Motoros egyedül, 1 ágyas szobában 260 €
Motoros utassal, 2 ágyas szobában 385 €

Többen jönnénk

Egyedi ajánlatot kérek
Kérdésed van? Hívj minket most!
+36 70 219 7959

 

Egy hétköznapi motoros túra Ausztria mesés vidékére. Lesznek tavak, hágók, mesés panoráma és tömegmentes motorozás! Velünk tartasz?

  

Ennek a "hétköznapi" motoros túrának Ausztriába, az volt a célja, hogy a hétvégi tömegeket elkerülve kalauzoljunk végig az ország olyan részein, melyekről lehet még nem is hallottál vagy csak nem esett eddig utadba. Megnézzük a zöld tavat (Grünner See), a Myrafalle vízeséseket, a salzkemmerguti tóvidéket, Hallstatt városkát, a Schladming Tauern vidékét,
Dachstein gleccser híres Skywalk kilátóját, és még sorolhatnánk. És mindezt a hétvégi tömegek nélkül! Érdekel?

 

Ez egy rövidebb, mindössze 3 napos túra mely a változatosság kedvéért keddtől csütörtökig tart és kiváló kikapcsolódást biztosít számodra. Olyan dolgokat próbál megmutatni melyeket sokan nem ismernek még Ausztriában és amit egyszer mindenkinek látni kell. Mindezt kitűnő motoros élményekkel fogjuk megfűszerezni.

 

1.       nap: Sopron - Bad Aussee

 

A motoros túra Sopronból veszi kezdetét. Ide kell megérkeznie minden résztvevőnek a délelőtti órákban, majd nekivágunk az Osztrák utaknak Graz felé. Innét északnak a Zöld tó felé kanyarodunk, ahol gyönyörű kilátásban lesz részünk. A folytatásban is csodás tájakon és kellemesen kanyargós utakon foguk haladni, Ausztria egyik legszebb kisvárosa felé, ami nem más mint Hallstatt. Szállásunk ennek a festői szépségű városkának a környéken lesz.

 

2.       nap: Bad Aussee - Bad Aussee

 

Ezen napon csomagok nélkül indulunk útnak, mindjárt a reggeli után a salzkammerguti tóvidék felfedezésére. Itt található a legtöbbet fotózott és az Osztrák képeslapok kötelező települése Hallstatt, mely a róla elnevezett tó partján fekszik. A folytatásban a Daschstein felé vesszük az irányt, ahol az érdeklődők felvonóval felmehetnek a 2700 méter magasan lévő híres Skywalk kilátóhoz. Innét még a Sölkpass-t is útba ejtjük, hogy egy nagy kanyarral kerüljünk vissza a szállásunkra.

 

3.       nap: Bad Aussee – Sopron

 

Reggel csomagokkal együtt indulunk útnak. Első megállónk Wildalpen lesz, ahol tartunk is egy kis pihenőt. A folytatásban Ausztrai legnagyobb keresztény zarándokhelye következik, mely nem más mint Mariazell. Itt szintén tartunk egy kis pihenőt, majd a Myrafelle vízesésekhez megyünk. Innét már sajnos a túra végpontja felé kell haladnunk, mely ismételten Sopron lesz, ahol ez a túra véget fog érni.

 

 

 

Részvételi díj tartalmazza:

 

 

 

·        Szállást a túra teljes időszakára kiváló minőségű szállodákban (min. 3 csillag), a helyi jellegeknek megfelelően

 

·        Minden nap reggelit, összesen 2

 

·        Minden nap vacsorát, összesen 2

 

·        Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról, szállásokról

 

·        Ajándékcsomag

 

·        Túra vezetést

 

 

 

Nem tartalmazza a részvételi díj:

 

 

 

·        Baleset és utasbiztosítás

 

·        Üzemanyag

 

·        Személyes szükségleteket és minden olyan szolgáltatás mely nem lett felsorolva, hogy tartalmazza

 

 

 

RÉSZTVEVŐI LÉTSZÁM

 

A jelentkezők felső (max.) határa: 20 motoros  (Az utas nem számít bele!)

 

 

 

Túra távja

 

Teljes táv: kb. 1050 km

 

Napi szakaszok: 300 - 370 km