Ezt a motoros túrát választottad

Gyors foglalás

Best of Toszkána motoros túra – július 4. és 11. között
2014. Jul. 04
Résztvevők száma:
Motorok száma:
Szobabeosztás:
Best of Toszkána motoros túra – július 4. és 11. között árlista
Motoros egyedül, 2 ágyas szobában megosztva 1.100 €
Motoros egyedül, 1 ágyas szobában 1.250 €
Motoros utassal, 2 ágyas szobában 1.850 €

Többen jönnénk

Egyedi ajánlatot kérek
Kérdésed van? Hívj minket most!
+36 70 219 7959
Ezt a túrát azoknak ajánljuk akik meg szeretnék ismerni az igazi Toszkán vidéket, és azt nem csak Firenzével és Pisaval azonosítják. A túra során belekóstolunk az igazi Toszkán gasztronómiába, megismerjük a legszebb vidékeit. Ha te is szeretnél felejthetetlen élményekkel gazdagodni, gyere velünk, nem fogsz csalódni!

 

Toszkánát vonattal érjük majd el Bécsből.
Hogy miért?
Mert költségek tekintetében ugyan annyiba kerül mintha lábon mennénk.
Mert 2 nap kellemes, de fárasztó motorozás helyett egyetlen éjszaka alatt Toszkánában vagyunk.
Mert 4 nap Toszkánai túrázás helyett 6 napig tudunk ott motorozni.
Nem koptatjuk feleslegesen kockásra a gumit az autópályán.
Így 6 teljes napot tudunk Toszkánában barangolni – motorozni és felfedezni a csodás vidéket anélkül, hogy átrohannánk rajta 2 nap alatt. A túra a Livorno -ból veszi kezdetét.
 

1. nap

Este érkezünk meg a bécsi nyugati pályaudvarhoz hogy felrakjuk a motorokat a vonatra és lefoglaljuk a fekvőhelyes fülkéket. Aki saját szervezésben utazik Livornoba azokkal szombaton reggel találkozunk a livornoi vasútállomásnál

2. nap

Reggel érkezünk a livornoi vasútállomásra, miután levettük a motorokat a vonatról és teljes lesz a csapat, megkezdjük toszkánai motoros túránk első napját. Első úti célunk a Cinque Terre színes kis városkáihoz fog vezetni, azon belül is Riomaggiore-ba. Igaz ez a terület már nem Toszkána része, de szinte a hátárán van. Útközben Alpi Apuane hegységben haladunk Pisa és Lucca érintésével. Itt megnézzük a Ponte Maddalena hidat – az Ördög hídja. Tervek szerint kora délután érkezünk Riomaggiore-ba, így marad bőven idő bejárni a Szerelmesek útját is.

3. nap

Riomaggiore-ból indulva Emilia-Romagna tartományban majd ismét Toszkánában haladunk. Olyan utakon fogunk motorozni ahol Ferrarikat, Lamborghiniket, Ducaticat tesztelnek. Egészén Vinci városáig megyünk ahol aznapi szállásunk lesz. Miután elfoglaljuk a szállásunkat bejárjuk Leonardo Da Vinci szülővárosát.

4. nap

Vinci-ből először San Miniato városkába megyünk. Innét Firenzét megkerülve egy kis hegyi szerpentines szakaszt beiktatva Arezzo városába, majd onnan Montepulciano környéki szállásunkig megyünk. Itt belekóstolunk az igazi Toszkán agroturizmusba.

5. nap

Elhagyjuk Montepulciano vidékét és egy rövid ideig Umbria tartományban motorozunk, majd Orvieto város után ismét Toszkán földre lépünk. Szebbnél – szebb Toszkán városkák között, dimbes – dombos vidékeken, ami néha enyhén hegyvidéke tájba csap át haladunk. Napi úti célunk Siena, de még mielőtt elérnénk egy olyan vidéken fogunk áthaladni ami festői szépségű táj. Itt megállunk elkészíteni a kötelező fényképeket. Sienában 2 éjszakát töltünk el.

6. nap

Sienából indulunk útnak a Toszkán tengerpart felé. Útközben megállunk San Galgano romjainál ahol egy szent a 12. században belevágta kardját egy kőbe. Innen egészen Castiglione-ig megyünk ahol egy kicsit nyújtózunk a tengerparton. Folytatásban már ismét Sienaba tartunk, de most Volterra felé – (Twilight helyszíne). Meg is állunk a városban mielőtt visszatérnénk szálláshelyünkre Sienában.

7. nap

Elhagyjuk Sienát és San Gimignano felé vesszük az irányt. San Gimignano a tornyok városa és itt lehet kapni a világ legjobb fagylaltját is. Innét ismét legurulunk a Toszkán tengerpartra Cecina-ba, majd egy pompás szerpentinnel zárjuk Toszkán túránkat mielőtt visszatérnénk Livornóba és feltennénk motorjainkat a vonatra. A vonat kora este indul így már 19 óra előtt meg kell érkeznünk a vasútállomásra.

8. nap

Reggel 8 óra körül fogunk megérkezni a bécsi pályaudvarra. Innét már autópályán fogunk hazafelé menni. Egy reggeliző helyet még útba ejtünk, hogy kellőképpen búcsút vegyünk egymástól.

 

A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA:

Szállást a túra teljes időtartamára komfortos hotelekben, a nélkülözhetetlen Toszkán hangulattal
Félpanziós ellátást – reggeli + vacsora – A VONATOS UTAZÁSRA NEM VONATKOZIK!
Motorok vasúti szállításának költségét Bécs – Livorno és Livorno- Bécs útvonalon
Vonatjegyet, 4 személyes, hálófülkés (KUSETT) kabinban, Bécs – Livorno és Livorno – Bécs útvonalon
Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról és szállásokról
Autópálya matrica árát Magyarországi és Ausztriai szakaszra
Túra vezetés és szervezés költségeit

 

A RÉSZVÉTELI DÍJ NEM TARTALMAZZA:

Minden olyan szolgáltatás mely a fentiekben nem lett felsorolva, valamint a személyes szükségleteket – napközbeni étkezés, italok, benzin, szuvenír, stb.