Ezt a motoros túrát választottad

Gyors foglalás

Best of Svájc motoros túra – augusztus 25. és 31. között
2014. Aug. 25
Résztvevők száma:
Motorok száma:
Szobabeosztás:
Best of Svájc motoros túra – augusztus 25. és 31. között árlista
Motoros egyedül, 2 ágyas szobában megosztva 790 €
Motoros egyedül, 1 ágyas szobában 950 €
Motoros utassal, 2 ágyas szobában 1.350 €

Többen jönnénk

Egyedi ajánlatot kérek
Kérdésed van? Hívj minket most!
+36 70 219 7959

Ezen motoros túra keretien bejárjuk Svájc legizgalmasabb útvonalait. Egy kicsit azért fogunk Ausztriában is motorozni. Bejárjuk a Silvretta Hochalpenstrasse-t, majd átugrunk Olaszországba is hogy motorozhassunk a Stelvio hágón. Viszont a túra többi részében szigorúan Svájc legszebb hágóit és vidékeit járjuk be.

 

IDŐTARTAM: 7 nap, 5 nap vezetés

TELJES TÁV: kb. 2000 km

LÁTVÁNYOSSÁGOK: Silvretta Hochalpenstrasse, St. Moritz, Val Müstair, Ofenpass, Malojapass, Spügenpass, San Bernardino pass, Obelalppass, Furkapass, Sustenpass, Neufenenpass, Zermatt, Simplonpass

AJÁNLOTT VEZETŐI TUDÁS: A túra igényel hegyi vezetési ismereteket, főleg az ilyen tapasztalattal rendelkező motoroknak ajánljuk.

 

1. nap

Svájcba vonattal megyünk Bécsből. Így az első nap csak késő délután kell motorra pattanni és kigurulni a bécsi pályaudvarra, majd egy éjszaka alatt vonattal elérjük a Svájci határt, hogy reggel  már azonnal ott motorozzunk.

2. nap

Reggel 8-kor érkezik a vonat a Feldkirch-i állomásra. Akik egyénileg utaztak ide, azokkal a vasútállomás előtt találkozunk. Innét a Silvretta Hochalpenstrasse irányába indulunk el és megkezdjük a “hágóvadászatot”. Folytatásban tovább haladunk Olaszország felé, hogy bejárjuk a Stelvio hágót. A hágóról leereszkedve benézünk Livigno-ba, majd a Bernina hágón keresztül belépünk Svájcba és így érjük el szállásunkat St. Moritz-ban.

3. nap

St. Moritz-ból a Splügenpass felé indulunk meg, majd a San Benardino hágón kelünk át. Bellinzona előtt Bisca, majd Mustér városkák felé haladunk. A napi végcél Andermatt, ahol a szállásunk is lesz 3 éjszakán át, ezt az Oberalppass-on keresztül érjük el.

4. nap

Andermatt-ból a Sustenpass felé vesszük az irányt, majd egészen Luzern városáig megyünk, hogy megcsodáljuk Svájc legszebb városát. Innét a Glaubenbielen hágót célozzuk meg. Fühli, Wiggen útvonalon érjük el a Shallenberg Strasse látványutat, majd a Thuner és a Brinzer tavak partján haladunk. Először a Grimssel- majd utána a Furkapass -on kelünk át mielőtt visszaérnénk Andermatt-i szállásunkra.

5. nap

Ez a nap lesz a lazítós nap. A Furkapass-on keresztül Tasch felé vesszük az irányt. Itt letesszük a motorokat és vonattal felmegyünk Zermatt-ba. Akinek lesz kedve felmehet a fogaskerekes vasúttal a gleccserhez és ha szerencséje van akkor még a Matterhorn-t és teljes pompájában láthatja. Utunk innét a Nufenenpass majd a St. Gotthardpass érintésével tér vissza Andermatt-ba.

6. nap

Elhagyjuk Andermatt-ot és Feldkirch felé vesszük az irányt. Altdorf-nál egy kis kitérőt teszünk a Klausenpass felé és így érjük el Schwyz városát. Ensiedeln, majd a Zürich-i tó partján lévő Rapperswill felé haladunk. Innen Steg, Watwill és Apenzell városain haladunk keresztül mielőtt Feldkirch-be érkezünk. A vonat késő este indul, így van időnk kényelmesen megérkezni és a motorokat vonatra tenni.

7. nap

A vonattal reggel 8 órakor érkezünk vissza Feldkirch-ből Bécsbe. Innen autópályán indulunk meg hazafelé. Útközben megállunk lebúcsúzni, hogy mindenki egyénileg induljon hazafelé.

 

A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA:
Szállást a túra teljes időtartamára komfortos hotelekben
Félpanziós ellátást – reggeli + vacsora  - A VONATOS UTAZÁSRA NEM VONATKOZIK!
Motorok vasúti szállításának költségét Bécs – Feldkirch és Feldkirch – Bécs útvonalon
Vonatjegyet, 4 személyes, hálófülkés (KUSETT) kabinban, Bécs – Feldkirch és Feldkirch – Bécs útvonalon
Autópálya matrica árát magyarországi és ausztriai szakaszra
Silvretta Hochalpenstrasse úthasználati díját
Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról és szállásokról
Túra vezetés és szervezés költségeit
 
A RÉSZVÉTELI DÍJ NEM TARTALMAZZA:
Minden olyan szolgáltatás mely a fentiekben nem lett felsorolva, valamint a személyes szükségleteket – napközbeni étkezés, italok, benzin, szuvenír, stb.