Ezt a motoros túrát választottad

Gyors foglalás

Best of Andalúzia motoros túra – október 22. és 29. között
2014. Oct. 22
Résztvevők száma:
Motorok száma:
Szobabeosztás:
Best of Andalúzia motoros túra – október 22. és 29. között árlista
Motoros egyedül, 2 ágyas szobában megosztva 1.450 €
Motoros egyedül, 1 ágyas szobában 1.750 €
Motoros utassal, 2 ágyas szobában 2.400 €

Többen jönnénk

Egyedi ajánlatot kérek
Kérdésed van? Hívj minket most!
+36 70 219 7959

Dél-Spanyolország kitűnő választás egy igazi mediterrán motoros túrához! Andalúziát világszerte gyönyörű városairól, mecsetjeiről, a bikaviadalokról, pompás lovairól és sherryjéről ismerik. Mi lovak helyett saját motorjainkkal kelünk útnak hogy bejárjuk Andalúzia legszebb vidékeit, városait, nevezetességeit.

 

Mivel saját motorokkal teljesítjük a túrát ezért indulás előtt legalább 4 nappal át kell őket adni a szállítást végző cégnek. Viszont lehetőség van motorbérlésre is. amennyiben neked az a kényelmesebb megoldás!

 

TELJES TÁV: kb. 1500 km

NAPI SZAKASZOK: 160 és 320 km között

LÁTVÁNYOSSÁGOK: Alhambra, Sierra Nevada,  Mini Hollywood, Tabernas sivatag,  Granada, El Torcal, Júzcar, Ronda, Zahara, Costa del Sol, Arcos de la Frontera, Guadix.

AJÁNLOTT VEZETŐI TUDÁS: A túrát kevés hegyi vezetési ismerettel rendelkező motorosok is kényelmesen teljesíthetik.

 

1. nap

Direkt járattal megyünk Malagába és a kora délutáni órákban fogunk megérkezni. Érkezésünkkor a transzfer már várni fog bennünket és egyenesen a szállodába visz. Elfoglaljuk a szobákat, majd átvesszük a motorjainkat, hogy reggel időben útnak tudjunk indulni. Este vacsora közben tartunk egy kis ismerkedést.

2. nap

A túrát Malagából kezdjük meg és a túra végén ismét ide térünk vissza. Utunkat Malaga felett magasodó hegyek felé vesszük egy kis bemelegítés gyanánt, majd egy kis hegyi szerpentin után egy rövid ideig élvezzük a Costa del Sol látványát. A tengerpartot elhagyva a Sierra Navada kanyargós hegyi útjain haladunk egészen a nap úti célunkig, a Tabernas sivatag vidékéig, mely Almeria felett helyezkedik el.

3. nap

Tabernas-ból indulunk útnak és Sierra Granada felé vesszük az irányt, az Alhambra otthonába – a legszebb mór palota melyet valaha építettek. Utunk első része Mini Hollywood-ig vezet (Itt forgattak több híres western filmet). Továbbhaladunk  Sierra Nevada havas hegycsúcsai között  Guadix városkáig (a föld alá épített lakóházakról ismert). Innét már gyorsan eljutunk Granada városába ahol késő délután, megnézzük híres palotáját az Alhambrát.

4. nap

Granadából Ronda a festői szépségű városába megyünk, mely a Sierra de las Nieves mellet fekszik, a város  mind két oldalát a Tajo Canyon szegélyezi. Itt található a legrégebbi  aréna is melyben  bikaviadalokat rendeztek. Minden épületen és sarkon a történelem köszön vissza ránk. Útközben bejárjuk a Sierra nemzeti parkot, megcsodáljuk Antequera mesés vidékét. Ronda városában 3 éjszakát töltünk el. Innen fedezzük fel a vidéket.

5. nap

Rondából indulunk csomagok nélkül Olvera festői szépségű városkája felé, innét tovább haladunk északnak Morón de la Frontera-ig, majd délnek fordulunk Zahara de la Sierra felé. A Sierra Margarita szerpentinjein érünk el Arcos de la Frontera városába, majd a vissza utunk  ismét hegyi szerpentinen vezet Rondába.

6. nap

Ismét Rondából indulunk útnak, viszont most délnek vesszük az irányt. Először a Júzcár (kék városka – Hupikék Törpikék Aprajafalva) városka felé kanyargunk a kifogástalan minőségű szerpentinen. Nyugatnak tartva a Cortes de la Frontera nemzeti park kanyargós útjain motorozunk és majd ismét délnek tartva elérjük a Costa del Sol tengerpartot és egészen Marbella-ig mellette is haladunk. A napi utolsó szakasz a kanyarvadász motorosok álma, az A397-es út kihagyhatatlan és felejthetetlen motoros élményeket kínál. Ezen az úton térünk vissza Rondába.

7. nap

Elhagyjuk Ronda városát és Malagá felé vesszük az irányt. Először a Sierra de las Nieves nemzeti parkban haladuk, majd Alora városka érintésével Sierra de Chimenea szerpentinjein ismét Antequera városkában leszünk. Innét délnek fordulunk és megnézzük az El Torcal nemzeti parkot, majd zárás ként egy fantasztikus hegyi szerpentinen érjük el ismét Malagá városát, ahol átadjuk motorjainkat a hazaszállításhoz.

8. nap

Korán kelünk és a transzferrel kimegyünk a malagái reptérre. Délelőtt érkezünk és búcsút veszünk egymástól. Remélhetőleg mindenki felejthetetlen élményekkel gazdagabban tér haza.

 

A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA:
Szállást a túra teljes időtartamára komfortos hotelekben
Félpanziós ellátást – reggeli + vacsora
Motorok szállítását Budapestről Málagába és Málagából Budapestre – biztosítással , vagy amennyiben motorbérlést választasz akkor a motorszállítás díjával megegyező részt a bérleti díjból
Repülőjegyet Budapest – Málaga és Málaga – Budapest szakaszra, vagy amennyiben saját szervezésű kiutazást választasz, akkor ennek az árával csökken a részvételi díj
Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról, szállásokról és Andalúziáról
Belépőjegyet az Alhambrába
Túra vezetés és szervezés költségeit
 
A RÉSZVÉTELI DÍJ NEM TARTALMAZZA:
Minden olyan szolgáltatás mely a fentiekben nem lett felsorolva, valamint a személyes szükségleteket – napközbeni étkezés, italok, benzin, szuvenír, stb.