Ezt a motoros túrát választottad

Gyors foglalás

A Balkán szíve motoros túra 2019. június 8. és 10. között
2019. Jun. 08
Résztvevők száma:
Motorok száma:
Szobabeosztás:
A Balkán szíve motoros túra 2019. június 8. és 10. között árlista
Motoros egyedül, 2 ágyas szobában megosztva 205 €
Motoros egyedül, 1 ágyas szobában 245 €
Motoros utassal, 2 ágyas szobában 365 €

Többen jönnénk

Egyedi ajánlatot kérek
Kérdésed van? Hívj minket most!
+36 70 219 7959

 

Egy motoros túra mely betekintést nyújt a Balkán régió varázslatos hangulatába, gasztronómiájába. Gyere velünk te is és éld át ezt az életre szóló kalandot!

 

Egy rövid mindössze háromnapos motoros túra mely telis-tele látványosságokkal, meseszép tájakkal és motoros élményekkel. A túrát Szerbiában kezdjük, majd a Drina mentén átkelünk Boszniába, ahol meseszép hegyvidék és vadlovakkal tarkított fennsíkok fogadnak bennünket. Megszállunk Szarajevóban, ahol bejárjuk óvárost minden zegzugát és még a vacsorát is töltjük el. Felkapaszkodunk a Jahorina hegységre ahol 1984-ben téli Olimpiát rendeztek, majd Boszniát elhagyva Montenegróba érkezünk meg a meseszép Piva kanyonon keresztül. Itt bejárjuk a Durmitor meseszép hegyi látványútját, majd Európa legmélyebb kanyonja lesz a cél, ami nem más mint a Tara. Innét térünk vissza Szerbiába, és ott az egyik legszebb - legfelkapottabb turisztikai helyen Zlatiborban töltjük az éjszakát. Végezetül a Tara hegységen keresztül ismét a Szerb-Magyar határ felé, a túra végpontjához vesszük az irányt.

 

Akinek nincs sok ideje motoros túrázni, de szeretne nem mindennapi helyekre eljutni azoknak ez a túra ideális! Gyere velünk és éld át az igazi Balkán hangulatot!

 

IDÉN PÜNKÖSDKOR!

 

1.       nap: Palics (SRB) - Szarajevó (BIH)

 

A motoros túra Palicsról (Szerbia, Magyar-Szerb határátkelőtől 20 kilométerre) veszi kezdetét, és egy rövid autópálya szakasz után Újvidéken állunk meg először, hogy elfogyasszunk egy igazi vajdasági reggelit. Folytatásban mellékutakon haladva érjük el a szerbiai hegyvidéket és a boszniai határt. Innét mesés szépségű tájakon, szurdokokon, fennsíkokon és Bosznia mesés hegyvidékei szerpentinjein, vadló ménesek (boszniai hegyi lovak) mellett haladva érünk el Szarajevóba. Vacsorát a város híres óvárosában fogjuk elfogyasztani, majd egy kis kitérőt teszünk a szarajevói sörgyár sörözőjébe.

 

2.       nap: Szarajevó (BIH) - Zlatibor (SRB)

 

Szarajevót elhagyva a Bosznia síparadicsoma, a Jahorina hegység felé vesszük az irányt, ahonnét mesés kilátásban lesz részünk. Az 1984-es téli Olimpia egyik helyszíne volt. Innét leereszkedve Montenegró felé vesszük az irányt, ahol egy fahídon átkelve lépünk be az országba. A meseszép Piva kanyon alagútjain haladva a Durmitor fantasztikus hegyi útja felé vesszük az irányt. Zabljakot érintve a Tara kanyonhoz megyünk, ahol a bátrabbak kipróbálhatják a kanyon felett átívelő drótkötélpályát. A folytatásban visszatérünk Szerbiába és ott az ország egyik legfelkapottabb turisztikai központjában Zlatiborban fogunk megszállni.

 

3.       nap: Zlatibor (SRB) - Palics(SRB)

 

Zlatiborból indulva a Tara hegységen keresztül a Drina folyó felé vesszük az irányt, ahol megállunk megnézni a folyó közepén lévő kis házikót. A folytatásban egy kis szerpentinen haladunk Valjevo irányába, majd onnét ismét Újvidéknek tartva a Fruska Gora hegyen átkelve érjük el az autópályát, melyen tovább haladunk Horgosnak (Magyar – Szerb határátkelő), ahol ez a csodálatos túra véget ér.

 

 

 

Részvételi díj tartalmazza:

 

 

 

·        Szállást a túra teljes időszakára kiváló minőségű szállodákban (min. 3 csillag), a helyi jellegeknek megfelelően

 

·        Félpanziós ellátást a túra teljes időtartamára – reggeli és vacsora

 

·        Egy igazi vajdasági reggelit az indulás napján

 

·        Autópálya használati díját a szerbiai szakaszon

 

·        Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról, szállásokról

 

·        Ajándékcsomag

 

·        Túra vezetést

 

 

 

Nem tartalmazza a részvételi díj:

 

 

 

·        Baleset és utasbiztosítás

 

·        Üzemanyag

 

·        Személyes szükségleteket és minden olyan szolgáltatás mely nem lett felsorolva, hogy tartalmazza