Ezt a motoros túrát választottad

Gyors foglalás

Szlovénia Classic motoros túra – szeptember 19. és 21. között
2014. Sep. 19
Résztvevők száma:
Motorok száma:
Szobabeosztás:
Szlovénia Classic motoros túra – szeptember 19. és 21. között árlista
Motoros egyedül, 2 ágyas szobában megosztva 180 €
Motoros egyedül, 1 ágyas szobában 200 €
Motoros utassal, 2 ágyas szobában 320 €

Többen jönnénk

Egyedi ajánlatot kérek
Kérdésed van? Hívj minket most!
+36 70 219 7959

Ezen a motoros túrán Szlovénia legszebb tájain motorozunk végig és a túra végén mindenki eldöntheti maga milyen is Szlovénia!

 

Ez a motoros túra egy rövidebb, mindössze 3 napos túra mely péntektől vasárnapig tart és kiváló kikapcsolódást biztosít a szürke hétköznapokból. Mindent megmutat Szlovéniából amit egyszer mindenkinek látni kell és mindezt kitűnő motoros élményekkel kombinálva.

 

TELJES TÁV: kb. 1100 km

NAPI SZAKASZOK: 270 – 400 km

LÁTVÁNYOSSÁGOK: Bled, Bohinj, Triglav, Bovec, Tolmin, Mangart, Julia Alpok

AJÁNLOTT VEZETŐI TUDÁS: A túrát kevés hegyi vezetési ismerettel rendelkező motorosok is kényelmesen teljesíthetik.

 

1. nap

A motoros túra Magyarországról a Nagykanizsa mellől az M7-es autópályán lévő INA benzinkútról indul és itt is ér véget. A magyarországi szakaszt autópályán tudjuk le, hogy Szlovéniában már a kellemesen kanyargó mellékutakon élvezzük a motorozást. A nagyvárosokat elkerülve érjük el a túra bázisát Beldet. Itt két éjszakát töltünk.

2. nap

Bled-ből indulunk hogy bejárjuk a Trigláv Nemzeti Parkot, Mangart hágót, Bovecet, Tolmint. Egészen Nova Gorica -ig megyünk majd visszafelé megállunk a Bohinji tónál egy kis pihenőre, csónakázásra. A nap végén ismét Bled-be térünk vissza.

3. nap

Utolsó napon Bled-ből indulunk és végig az Osztrák határ mentén haladunk Maribor felé. Szlovéniában végig mellékutakon haladunk, hogy még mielőtt hazafelé vennénk az irányt kellemes motoros élményekkel gazdagodva, gyönyörködjünk a tájban. Visszaérve Magyarországra ismét autópályára hajtunk, hogy mindenki időben haza tudjon érni.

Ez a túra rövidsége miatt mindazon motorosoknak kitűnő választás akik csak pár napra tudnak elszakadni teendőiktől és szeretnének fantasztikus környezetben motorozni. Reméljük elképzelésink elnyerik tetszésedet és csatlakozol hozzánk erre a 3 napos motoros túrára.

 

A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA:
Szállást a túra teljes időtartamára komfortos hotelekben
Félpanziós ellátást – reggeli + vacsora
Autópálya használati díját a magyarországi szakaszon
Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról és szállásokról
Túra vezetés és szervezést
 
A RÉSZVÉTELI DÍJ NEM TARTALMAZZA:
Minden olyan szolgáltatás mely a fentiekben nem lett felsorolva, valamint a személyes szükségleteket – napközbeni étkezés, italok, benzin, szuvenír, stb.