Ezt a motoros túrát választottad

Gyors foglalás

Déli-Kárpátok motoros túra 2019. június 27. és 30. között
2019. Jun. 27
Résztvevők száma:
Motorok száma:
Szobabeosztás:
Déli-Kárpátok motoros túra 2019. június 27. és 30. között árlista
Motoros egyedül, 2 ágyas szobában megosztva 270 €
Motoros egyedül, 1 ágyas szobában 330 €
Motoros utassal, 2 ágyas szobában 475 €

Többen jönnénk

Egyedi ajánlatot kérek
Kérdésed van? Hívj minket most!
+36 70 219 7959

 

Gyere velünk és járd be a Déli-Kárpátok mesés hegyi útjait, motorozz a Duna szurdokában, látogass el a legszebb szász városokba.

  

Jártál már a Vaskapu szorosban? És a Déli-Kárpátokban? Akkor ezt a túrát neked találtuk ki! Gyere velünk és ismerd meg a Duna legszebb részeit és a Déli-Kárpátok legismertebb hegyi útjait - a Transzalpina és a Transzfogarasi utat.

 

A túra Palicsról veszi kezdetét ahol az indulás napján egy igazi vajdasági reggelivel várunk. Belgrádban megnézzük az Avala tornyot, ahonnét mesés kilátás nyílik a vidékre. Galambóc frissen restaurált váránál teszünk egy kis pihenőt, mielőtt végigmotoroznánk a Vaskapu szoroson. Itt megnézzük a Duna legkeskenyebb pontját, a Kazán szorost. Végigmotorozhatsz a Transzalpina és a Transzfogarasi hegyi utakon. Sétálhatsz Nagyszeben és Brassó óvárosába. Még arra is lesz időd hogy megnézd Déva és Vajdahunyad várait. Mindezt fantasztikus hangulatban és társaságban!

 

Kell ennél több egy 4 napos motoros túrához? Tarts felünk te is erre a felejthetetlen kalandra!

 

1.       nap: Palics (SRB) - Kladovo (SRB)

 

A motoros túra Palicsról (Szerbia) veszi kezdetét, és egy rövid autópálya szakasz után Újvidéken állunk meg, hogy elfogyasszunk egy igazi vajdasági reggelit. Innét mellékutakon haladunk Pancsova és Szendrő érintésével Galambóc váráig. A folyó a teljes szakaszán itt a legszélesebb, valamint itt  található a Vaskapu (Djerdap) szoros és nemzeti park bejárata is, mely szerintünk a Duna egyik legszebb szakasza.  A szoroson átkelve érjük Kladovo városát, ahol az éjszakát fogjuk tölteni.

 

2.       nap: Kladovo (SRB) - Nagyszeben (ROM)

 

Romániába a Vaskapu vízi erőmű gátján áthaladva érkezünk meg. A napi szakasz első részében sorba haladunk át a nem igazán impozáns településeken, amik szinte egymást érik. Így érjük el a Déli -Kárpátok egyik legszebb útját, a Transzalpina utat, ahol a településsel együtt a forgalom is meg fog ritkulni. Ez az út szinte még új, csupán néhány éve adták át a forgalomnak. A napi szakasz végén a valamikori szász városba, Nagyszebenbe fogunk megérkezni. Itt lesz a szállásunk 2 éjszakára, így este lehetőség nyílig egy kis felfedező sétát tenni a városban.

 

3.       nap: Nagyszeben (ROM) - Nagyszeben (ROM)

 

Reggel csomagok nélkül indulunk útnak a másik sokkal ismertebb hegyi út felé a Déli-Kárpátokban. Ez az út Transzfogarasi út, melynek az északi oldal mesés szerpentinjein felkapaszkodunk a hágó tetejére. Ott mindenki elkészítheti a kötelező fotókat, majd a déli oldalon leereszkedve Törcsvár felé haladunk, ahol megnézzük az állítólagos “Drakula” kastélyt, majd egy mesés szerpentinen érkezünk meg Brassó központjába ahol teszünk egy sétát. Brassóból ismét Nagyszeben felé vesszük az irányt, hogy még vacsora előtt visszaérkezzünk a szállásunkra.

 

4.       nap: Nagyszeben (ROM) - Nagylak (HUN)

 

Reggel búcsút intünk Nagyszebennek és Déva felé vesszük az irányt, ahol megnézzük a híres várat. A folytatásban meglátogatjuk még Vajdahunyadon is a várat mielőtt, majd Arad felé haladunk tovább. Onnét autópályára hajtunk és átlépve a Román-Magyar határt az első pihenőnél lesz a túra végpontja. Itt elköszönünk és mindenki egyénileg utazik tovább.

 

 

 

Részvételi díj tartalmazza:

 

 

 

·        Szállást a túra teljes időszakára kiváló minőségű szállodákban (min. 3 csillag), a helyi jellegeknek megfelelően

 

·        Félpanziós ellátást – reggeli és vacsora

 

·        Egy igazi vajdasági reggelit az indulás napján

 

·        Belépőt az Avala toronyba

 

·        Autópálya használati díját a szerbiai szakaszon

 

·        Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról, szállásokról

 

·        Ajándékcsomag

 

·        Túra vezetést

 

 

 

Nem tartalmazza a részvételi díj:

 

 

 

·        Baleset és utasbiztosítás

 

·        Üzemanyag

 

·        Személyes szükségleteket és minden olyan szolgáltatás mely nem lett felsorolva, hogy tartalmazza

 

 

 

RÉSZTVEVŐI LÉTSZÁM

 

A jelentkezők felső (max.) határa: 20 motoros  (Az utas nem számít bele!)