Ezt a motoros túrát választottad

Gyors foglalás

Best of Dolomitok motoros túra – július 15. és 20. között
2014. Jul. 15
Résztvevők száma:
Motorok száma:
Szobabeosztás:
Best of Dolomitok motoros túra – július 15. és 20. között árlista
Motoros egyedül, 2 ágyas szobában megosztva 500 €
Motoros egyedül, 1 ágyas szobában 570 €
Motoros utassal, 2 ágyas szobában 900 €

Többen jönnénk

Egyedi ajánlatot kérek
Kérdésed van? Hívj minket most!
+36 70 219 7959

Mivel a Dolomitok nem épp a szomszédban vannak, ezért egy köztes megállót kell beiktatnunk mind a ki- és a hazautazás útvonalába. Ebben az évben első nap Szlovéniába Nova Gorica környékéig megyünk, egészen az Olasz-Szlovén határig, hogy másnap innen hatoljunk be a Dolomitok sziklái közé.

 

TELJES TÁV: kb. 2500 km

NAPI SZAKASZOK: 250 – 330 km

LÁTVÁNYOSSÁGOK: Dolomitok, Passo Tre Croci, Passo Di Falzerago, Passo Di Compolongo, Passo Di Gardena, Passo Di Sella, Passo Di Costalunga, Passo Nigra, Passo Di Pennes, Jaufenpass, Passo Di Palade, Carlo Magno, Passo Della Mendola

AJÁNLOTT VEZETŐI TUDÁS: A túrát tapasztalt hegyi vezetési ismerettel rendelkező motorosoknak ajánljuk elsősorban.

 

1. nap

A motoros túra találkozó pontját a Nagykanizsa mellé szerveztük. Innen indulunk a délelőtti órákban, hogy mindenki kényelmesen meg tudjon érkezni a találkozási ponthoz. Marriborig autópályán haladunk majd megcélozzuk a 69-es utat Ausztriában. és innen ismét visszakanyarodunk Szlovénia hegyi szerpentinjeire. Kora esti órákban érkezünk a szállásra.

2. nap

Másnap átlépünk Olaszországba és Udine mellett elhaladva Belluno városa alatt elhaladó Passo San Boldo hágóval lépünk a Dolomitok területére. Majd a Passo di Rolle és a Passo di Costalunga következik mielőtt elérnénk szálláshelyünket Bolzano városka közelében.

3. nap

Folytatásban sem fogunk unatkozni. Csomagok nélkül fogunk Bolzano környékén megtenni egy kört. Egyik hágó a másikat követi majd szebbnél – szebb tájjal kombinálva. A következő hágókat járjuk be: Passo Di Pennes, Jaufenpass, Passo Di Palade, Carlo Magno, Passo Della Mendola.

4. nap

Ismét Bolzano-ból indulunk és ide és térünk vissza, vagyis csomagok nélkül megyünk. Most Chiusa irányába indulunk meg, majd San Martino in Badia felé folytatjuk. A Dolomitok kiskört fogjuk megtenni amiből lesz 2 darab hágó, amin kétszer is átkelünk. Először a Passo Flazerago hágón kelünk át, majd a Passo di Compolongo, Passo Di Gardena, Passo di Sella, Passo Pordoi és ismét Passo di Compolongo valamint a Passo Di Gardena következik. Innen Grödnertalon keresztül térünk vissza a szálláshelyünkre.

5. nap

Elhagyjuk Bolzano környéki szállásunkat és bejárjuk a még megmaradt hágókat. Először következik a Passo Nigra, utána a Passo di Costalunga, majd a Passo di Fedaia, a Passo di Giau, a Passo Tre Croci és a Plöckenpasson átkelve lépünk be Ausztriába, hogy még időben elérjük a Villach környéki szállásunkat.

6. nap

Utolsó napon Villach-ból hazaféle vesszük az irányt, persze kielvezzük Ausztria adottságait az utolsó kilométerekig. Villachból Murau felé vesszük az irányt majd a Hochtoron keresztül Mariazell vidékén barangolva intünk búcsút a hegyeknek és lépünk át Magyarországra Sopronnál. Itt intünk búcsút egymásnak és a túrának, innen már mindenki hazafelé veszi az irányt.

 

Ez a túra egy igazi hágóvadász – kanyarvadász túra. 18 hágón halad át az útvonala és ez mind a Dolomitok festői környezetében. Reméljük az elképzelésünk elnyeri a TE tetszésedet is és velünk tartasz erre a felejthetetlen motoros túrára.

 

A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA:

Szállást a túra teljes időtartamára komfortos hotelekben, a nélkülözhetetlen Toszkán hangulattal
Félpanziós ellátást – reggeli + vacsora
Autópálya matrica árát a magyarországi és a szlovéniai szakaszra
Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról és szállásokról
Túra vezetés és szervezés költségeit
 
A RÉSZVÉTELI DÍJ NEM TARTALMAZZA:
Minden olyan szolgáltatás mely a fentiekben nem lett felsorolva, valamint a személyes szükségleteket – napközbeni étkezés, italok, benzin, szuvenír, stb.