Ezt a motoros túrát választottad

Gyors foglalás

Ausztria legszebb tájain motoros túra – augusztus 20. és 24. között
2014. Aug. 20
Résztvevők száma:
Motorok száma:
Szobabeosztás:
Ausztria legszebb tájain motoros túra – augusztus 20. és 24. között árlista
Motoros egyedül, 2 ágyas szobában megosztva 350 €
Motoros egyedül, 1 ágyas szobában 410 €
Motoros utassal, 2 ágyas szobában 595 €

Többen jönnénk

Egyedi ajánlatot kérek
Kérdésed van? Hívj minket most!
+36 70 219 7959

Ausztria a motoros túrázok kedvelt úti célja, mert gyönyörű a táj, kifogástalan az úthálózat és szebbnél – szebb motoros túra útvonalak várjak a motorral ide érkezőket.

 

TELJES TÁV: kb. 1900 km

NAPI SZAKASZOK: 220 – 330 km

LÁTVÁNYOSSÁGOK: Lavamünd, Turracher, Nocklamstrasse, Grossglockner Hochalpenstrasse, Gerlos strasse, Brenner pass, Timmelsjoch, Küthai, Hallstatt, Ennstaler Alpen, Mariazell

AJÁNLOTT VEZETŐI TUDÁS: A túrát kevés hegyi vezetési ismerettel rendelkező motorosok is kényelmesen teljesíthetik.

 

1. nap

A túrát Nagykanizsa mellől indítjuk és Magyarországot autópályán hagyjuk el, majd egy rövid Szlovén szakasz után máris az Osztrák 69-es úton húzzuk a gázt egészen Lavamünd-ig. Innen  a B70 majd a  B77 úton haladunk Judenburg és Murau érintésével a Turacher Höhe hágóján keresztül Villach környéki szállásunkig.

2. nap

Villach környékéről indulva az Ossiacher tó mellett elhaladva először a Nocklamstrsse-t járjuk be majd Spittal felől érjük el a Grossglockner Hochalpenstrsse-t. Leérve a Glockner-ről a Zell am See -nél a Gerlos Alpenstrasse felé haladunk tovább. A napi szakasz vége már Tirolban – Zillertal - lesz, Stumm városkában.

3. nap

Ezen napon egy kört teszünk meg Stumm-ból indulva. Először Innsbruck felé indulunk meg, majd onnan  a Brenner hágón keresztül egy picit átlépünk Olaszországba, hogy a Jaufenpass kanyarjai után a Timmelsjoch szerpentinjein újra Ausztriában motorozzunk. Öetz városkában Kühtai felé fordulunk, majd Innsbruck-ot észak felől megkerülve egy picit Németországban is haladunk. Onnan az Achenpass-on keresztül ismét visszatérünk az Osztrák utakra és a napot ismét Stumm városkában zárjuk

4. nap

Elhagyjuk Stumm városkát Wörgl felé. Wörgl után Bishofschofen-nek tartunk Ausztria felől megkerülve Berchtesgaden-t szebbnél szebb motoros útvonalakon. Bischoschofen utána Hallstatt felé kanyarodunk, hogy megnézzük Ausztria talán egyik legszebb bányász városkáját. Innen Gröbming érintésével a Sölkpass-on keresztül érjük el szállásunkat, mely Murau környékén lesz.

5. nap

Utolsó napon Murau környékéről indulva Radstadter Tauresnpass-on kelünk át, majd Liezen városa felé vesszük az irányt. Liezen utána B146, B25 majd a B24-es úton érjük el Mariazell városát. Folytatásban a B21-es úton haladunk Bécsújhelyig. Innen már karnyújtásnyira van Sopron ahol a túránk véget ér. Búcsúzás és mindenki hazafelé veszi az irányt.

 

A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA:
Szállást a túra teljes időtartamára komfortos hotelekben
Félpanziós ellátást – reggeli + vacsora
Autópálya használati díját a magyarországi és Szlovén vagy Osztrák szakaszon
Grossglockner Hochalpenstrasse, Nockalmstrasse, Gerlos Alpenstrasse, Timmelsjoch Alpenstrasse használati díját
Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról és szállásokról
Túra vezetés és szervezés költségeit

 

A RÉSZVÉTELI DÍJ NEM TARTALMAZZA:
Minden olyan szolgáltatás mely a fentiekben nem lett felsorolva, valamint a személyes szükségleteket – napközbeni étkezés, italok, benzin, szuvenír, stb.