Ezt a motoros túrát választottad

Gyors foglalás

Ausztria gyöngyszemei motoros túra 2019. július 4. és 7. között
2019. Jul. 04
Résztvevők száma:
Motorok száma:
Szobabeosztás:
Ausztria gyöngyszemei motoros túra 2019. július 4. és 7. között árlista
Motoros egyedül, 2 ágyas szobában megosztva 320 €
Motoros egyedül, 1 ágyas szobában 385 €
Motoros utassal, 2 ágyas szobában 555 €

Többen jönnénk

Egyedi ajánlatot kérek
Kérdésed van? Hívj minket most!
+36 70 219 7959

 

Motoros túra Ausztriába, ami végig kalauzol a látványútjain, szebbnél – szebb tájain, ismert és kevésbé ismert helyein! Megmutatja az ország gyöngyszemeit!

  

Egy fantasztikus motoros túra Ausztriába, sok látnivalóval és igazi motoros élményekkel. A motoros túra a Magyar-Osztrák határtól (Sopron környéke) veszi kezdetét. Ezen a túrán megnézzük a Myrafalle vízeséseket, Ausztria legnagyobb vallási zarándokhelyét - Mariazellt, végigmotorozunk a "vad Alpokon" - Wildalpen. Az Osztrák tóvidéken fogunk megszállni, majd megnézzük Hallstatt festői kisvárosát, Dachsteinben megnézzük a Skywalk kilátót, Zell am See környékét és Ausztria legismertebb látványútját, a Grossglockner Alpenstrasset. Ellátogatunk a Pustertaleri magas hegyi útra, körbemotorozzuk a Leinzi Dolomitokat, megnézzünk még két látványutat - a Goledeckstrasset és a Nockalmstrasset. Levezetésként motorozunk egyet a Graz környéki hegyekben.

 

Egy mindösszesen 4 napos motoros túra, mely megmutatja neked Ausztria legszebb helyeit, de ha csak szeretnél egy jót motorozni Ausztriában akkor is itt a helyed!

 

1.       nap: Sopron (HUN) - Bad Aussee (AUT)

 

A motoros túra Sopron környékéről veszi kezdetét. Ide kell megérkeznie minden résztvevőnek a délelőtti órákban (10 óra előtt biztosan nem!). Innét vágunk neki az Osztrák utaknak. Bécsújhely elkerülésével Myrafalle vízeséskehez megyünk, majd továbbhaladunk Kalte Kuchlhoz ahol megtartjuk az ebédszünetet. Innét Meriazell felé megyünk, mely Ausztria vallási zarándokközpontja. Már ezen a napon csodás tájakon és kellemesen kanyargós utakon foguk haladni, Wildlapent érintve Ausztria legnagyobb tóvidéke felé haladunk. A szállásunk is ebben a régióban lesz.

 

2.       nap: Bad Aussee (AUT) - Lienz (AUT)

 

Reggel útnak indulunk Hallastatt, Ausztria legszebb kisvárosa felé, mely a róla elnevezett tó partján fekszik. Innét Dachstein lesz a cél, ahol a bátrabbak felmehetnek a Skywalk kilátóhoz. A folytatásban Zell am See felé haladunk tovább, ahol felkapaszkodunk az egyik legismertebb panoráma útra, a Grossglockner Alpenstrassera. Itt megnézzük az Edeilweiss csúcsot, majd a Ferenc József kilátóból a gleccser maradékát. A látványútról délnek, Lienz városkának ereszkedünk le. Szállásunk is ennek a városkának a környékén lesz.

 

3.       nap: Lienz (AUT) - Zeltweg (AUT)

 

Ez a nap a panoráma utak napja lesz. Indulás után azonnal a Pustertaleri magas hegyi útra megyünk ahonnét mesés kilátás nyílik a Lienzi Dolomitokra. Mesés kilátás mellett, fantasztikus szerpentineken  fogunk haladni. A másik látványutunk a Spittal mellett lévő Goldeckstrasse. Ezt az út egy zsákutca, így kétszer kell ugyanazt az utat megtennünk. Innét a másik ismert panoráma út a cél, ami nem más mint a Nockalmstrasse. Ez az út sokkal inkább élvezetes mint látványos. A folytatásban már Zeltweg irányába haladunk tovább, hogy időben a szálláshelyünkre érjünk.  Szállásunk ennek a városnak a környékén lesz.

 

4.       nap: Zeltweg (AUT) - Sopron (HUN)

 

Reggel Graz felé indulunk útnak a mesés kilátást nyújtó Gaberl hágón keresztül. Graztól északnak fordulunk és az Alpok alján motorozunk egy fantasztikusat, mielőtt újból megérkeznénk Sopron környékére ahol a túra végpontja lesz.

 

Részvételi díj tartalmazza:

 

 

 

·        Szállást a túra teljes időszakára kiváló minőségű szállodákban (min. 3 csillag), a helyi jellegeknek megfelelően

 

·        Minden nap reggelit, összesen 3

 

·        Minden nap vacsorát, összesen 3

 

·        Grossglockner Alpenstrasse úthasználati díját

 

·        Villacher Alpenstrasse úthasználati díját

 

·        Nockalmstrasse úthasználati díját

 

·        Túra információs csomagot mely információkat tartalmaz az útvonalról, szállásokról

 

·        Ajándékcsomag

 

·        Túra vezetést

 

 

 

Nem tartalmazza a részvételi díj:

 

 

 

·        Baleset és utasbiztosítás

 

·        Üzemanyag

 

·        Személyes szükségleteket és minden olyan szolgáltatás mely nem lett felsorolva, hogy tartalmazza

 

 

 

RÉSZTVEVŐI LÉTSZÁM

 

A jelentkezők felső (max.) határa: 20 motoros  (Az utas nem számít bele!)